Laden Evenementen

Nard Reijnders (alt en sopraan sax, (bas)klarinet, accordeon, zang) en Edwin Schimscheimer (piano, gitaar, zang) hebben voor het nieuwe theaterseizoen de sopraan Maaike Widdershoven uitgenodigd om met hen samen op reis te gaan. Dit keer een reis met een mooie missie. Het drietal wil door middel van muziek de vrede vieren.
Muziek verbindt en verbroedert.

Door de eeuwen heen zijn er geweldige stukken geschreven die met vrede (en helaas dus ook met oorlog) te maken hebben. Nard, Edwin en Maaike zullen die op hun eigen wijze met het publiek delen.

Het bijzondere aan de Tijdreizigers is dat ze, naast het bespelen van meerdere instrumenten, tevens alle drie zowel hun wortels in de lichte als wel in de klassieke muziek hebben. Die combinatie zorgt voor een zeer gevarieërd en aantrekkelijk programma dat bestaat onder andere uit prachtige klassieke pareltjes, onvergetelijke stukken uit het rijke repertoire van spritual, lichte muziek en kleinkunst.Tevens verklankt het drietal een beroemde speech uit de wereldgeschiedenis.

De huidige wereldsituatie is voor Maaike, Edwin en Nard een reden om juist nu voor het thema vrede te kiezen.

Deze 3 topmuzikanten staan garant voor een bijzonder indrukwekkende voorstelling waarin zij hun jarenlange ervaring én enorme veelzijdigheid zullen laten horen en zien. Na de succesvolle Tijdreizigers II met hoboïst Bart Schneemann is dit de derde.

Deel dit evenement op je eigen social media platform!

Ga naar de bovenkant