Laden Evenementen

De dagen beginnen gelukkig weer wat langer en warmer te worden. Zomerse sferen ook in het Openluchttheater Velden. Op zondag 7 mei verwelkomt Cultuurpodium Bel-Arte de bekende tv-persoonlijkheid Joris Linssen met zijn band Caramba in het amfitheater in het bos aan de Molendijk.

Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje. Al twintig jaar bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze voor een tv-serie op pelgrimstocht, waarbij ze eten en onderdak verdienden met hun muziek. De vijf amigo’s doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. Percussioniste Djem van Dijk zweept het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen  en gedreven muzikanten.

Het Openluchttheater Velden is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Arriva bus 83, uitstappen halte Hasselt bij Velden, daarna is het nog ca. 350 meter lopen)

BIJ SLECHT WEER WORDT HET CONCERT VERPLAATST NAAR ‘DE WINDMEULE’, Straelseweg 162 A, 5914 AS VENLO. HOU HIERVOOR DE SOCIAL MEDIA IN DE GATEN. ABONNEES OP ONZE NIEUWSBRIEF KRIJGEN HIEROVER BIJTIJDS BERICHT)

Deel dit evenement op je eigen social media platform!

Ga naar de bovenkant