Programma 2022

Het Openluchttheater programmeert elk jaar opnieuw een aantal mooie voorstellingen. Soms voor de jeugd, soms voor volwassenen. We laten ons niet graag in een keurslijf duwen. Het zal je dan ook niet vreemd voorkomen dat we in één seizoen moeiteloos afwisselen tussen dialectmuziek, kindertheater, west coast rouckmuziek en folk. Kijk eens bij onze theaterposters.

Voor het komende seizoen staan de volgende voorstellingen op het programma. Daar zijn we trots op! Net als op de vele warme reacties, die we terugkrijgen op de dag zelf of via Facebook. Let op, we programmeren niet een jaar rond. Het kan dus zo maar zijn, dat er volgende week 3 voorstellingen aan ons programma worden toegevoegd. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Coming soon…

SKYDOGS

Skydogs

23 juni om 15:00 - 18:00

 

De Venlose band SKYDOGS geeft op zondag 23 juni een uniek theaterconcert in het Openluchttheater in Velden. De band met 5 ervaren Venlose muzikanten speelt louter eigen werk. De rock en americana invloeden van de bandleden, met meerstemmige zang, hebben geleid tot een unieke moderne sound met een “ouderwetse” feel, een mix tussen Bruce en Neil met een scheutje REM en Crowded House. De band presenteert tijdens het optreden enkele gloednieuwe nummers.

De prijs is inclusief twee consumptiebonnen.

Voorproefje? Check de nieuwe videoclip Keep singing (2024) van Sky Dogs op Youtube

Of volg ze via Facebook.

KOOP TICKETS

Marion Vervoort & Egbert Derix

18 augustus om 15:00 - 18:00

 

Marion Vervoort (America, 1980) is zangeres en liedschrijver. Ze gaat in 2021 een samenwerking aan met componist, pianist en arrangeur Egbert Derix. Samen schrijven ze aan het debuutalbum  Nachtvogel. Een knipoog naar het live-album Nightbird (1996) van een van haar muzikale helden, Eva Cassidy . De teksten worden geschreven in het Limburgs dialect.

De prijs is inclusief twee consumptiebonnen.

KOOP TICKETS

Voorproefje?

 

ton engels

Ton Engels

28 september om 16:00 - 19:00

 

Ton Engels maakt songs. Hij neemt ze op en speelt ze graag voor mensen. Songs. ‘’Liedjes’ klinkt wel erg tuttig en ‘liederen’ te ouderwets en troubadourderig. Dus toch maar ‘Songs’. Balans en zeggingskracht zijn de kernbegrippen van een goede song. Een goede song pakt de luisteraar vast en laat niet meer los. Tekst, melodie, harmonie, groove, niveau van uitvoering: al deze elementen dienen op de juiste manier met elkaar in balans te zijn. Alleen dan werkt het echt. Ton heeft een hele stapel van dat soort songs gemaakt. Cojboy (Zonger Peard), Tom Dumoulin, Kal Toch Plat, De Nevel, D’n Erste Kersmis, Hallo Veurjaor, Donkere Daag, Welkom Bej De Minse en nog vele anderen.

Voorpoefje: