Programma

Het Openluchttheater programmeert elk jaar opnieuw een aantal mooie voorstellingen. Soms voor de jeugd, soms voor volwassenen. We laten ons niet graag in een keurslijf duwen. Het zal je dan ook niet vreemd voorkomen dat we in één seizoen moeiteloos afwisselen tussen dialectmuziek, kindertheater, west coast rouckmuziek en folk. Kijk eens bij onze theaterposters.

Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates voor het komende theaterseizoen. Let op, we programmeren niet een jaar rond. Het kan dus zo maar zijn, dat er volgende week 3 voorstellingen aan ons programma worden toegevoegd. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Coming soon…

John Theuws & konsorte

augustus 14 om 15:00 - 19:00

Na ruim 10 neemt hij zijn gitaar weer geregeld ter hand. In samenwerking met Colly Franssen kregen de liedjes vorm en werden ze voorzien van de nodige glans. Van Marlstone kreeg hij studiotijd met als resultaat de genoemde cd. De release van het album vond in januari jl. plaats in Poppodium Grenswerk. Ook kwamen de optredens weer gestaag op gang. “Twee keer speelden we al op het terras van Wijncafé Vinl’Eau in de Begijnengang. Het publiek zat aan de overkant van de straat en namen de voorbijrazende fietskoeriers voor lief..”. “Mijn liedjes gaan over liefde, de regio, relaties en vriendschap. Dialect ligt toch het dichtste bij me. Persoonlijk vind ik het nummer ‘De Maas in ’t Midde’ erg mooi. De muziek is van Colly. Het raakt de sfeer van ‘Wandele door de Stad’ en het gaat over mijn Blerickse wortels en over de stad, waar ik al wat jaartjes woon.”

Entree: €15,- inclusief 2 consumptiebonnen

Reserveer via de button ‘Tickets’ op de website van het Openluchttheater.

Pega Loca & Las Músicas

september 4 om 15:00 - 18:00

Stel je voor: een middag in het bos. De zon schijnt, de vogels fluiten, de bomen ruisen. De muziek neemt ons mee naar verre, warme windstreken. En zo wanen we ons pardoes in Spanje, Portugal of Frankrijk. Reis je mee?

Deze middag begint met Pega Loca. Zij brengen ons de muziek van hun debuut album La Brecha. Het resultaat is een aanstekelijk akoestisch authentiek geluid met pakkende ritmes en melodieën die worden afgewisseld met hier en daar lyrische viool partijen en Spaanstalige zang. De titel La Brecha verwijst naar het overbruggen van kloven. Pega Loca wil met muziek mensen en culturen dichter bij elkaar brengen.

Vervolgens neemt Las Músicas ons mee in hun passie voor Spaanse, Portugese en Franse muziek. Het ensemble vertolkt cross-overs tussen klassieke muziek, volksmuziek en bolero’s, met een vleugje jazz. Variërend van ‘romances’ van Federico García Lorca tot muziek uit de jaren 40 en 50, fado en chanson. Las Músicas staan garant voor een intieme en gepassioneerde sfeer.

Entree: €15,- inclusief 2 consumptiebonnen

Reserveer via de button ‘Tickets’ op de website van het Openluchttheater.