Programma 2020

Het Openluchttheater programmeert elk jaar opnieuw een aantal mooie voorstellingen. Soms voor de jeugd, soms voor volwassenen. We laten ons niet graag in een keurslijf duwen. Het zal je dan ook niet vreemd voorkomen dat we in één seizoen moeiteloos afwisselen tussen dialectmuziek, kindertheater, west coast rouckmuziek en folk. Kijk eens bij onze theaterposters.

Voor het komende seizoen zijn we nog druk bezig met het programma. Een leuke periode waarin we weer mooie afwegingen mogen maken! Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates voor het komende theaterseizoen. Let op, we programmeren niet een jaar rond. Het kan dus zo maar zijn, dat er volgende week 3 voorstellingen aan ons programma worden toegevoegd. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Coming soon…

Om de veiligheid van onze gasten, artiesten en onze vrijwilligers niet in het gedrang te laten komen, hebben wij besloten even geen voorstellingen te organiseren. Voor de actuele stand van zaken in deze Corona-tijd…