Programma

Het Openluchttheater programmeert elk jaar opnieuw een aantal mooie voorstellingen. Soms voor de jeugd, soms voor volwassenen. We laten ons niet graag in een keurslijf duwen. Het zal je dan ook niet vreemd voorkomen dat we in één seizoen moeiteloos afwisselen tussen dialectmuziek, kindertheater, west coast rouckmuziek en folk. Kijk eens bij onze theaterposters.

Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates voor het komende theaterseizoen. Let op, we programmeren niet een jaar rond. Het kan dus zo maar zijn, dat er volgende week 3 voorstellingen aan ons programma worden toegevoegd. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Skydogs

23 juni om 15:00 - 18:00

De Venlose band SKYDOGS geeft op zondag 23 juni een uniek theaterconcert in het Openluchttheater in Velden. De band met 5 ervaren Venlose muzikanten speelt louter eigen werk. De rock en americana invloeden van de bandleden, met meerstemmige zang, hebben geleid tot een unieke moderne sound met een “ouderwetse” feel, een mix tussen Bruce en Neil met een scheutje REM en Crowded House. De band presenteert tijdens het optreden enkele gloednieuwe nummers. De prijs is inclusief twee consumptiebonnen. Voorproefje? Check Sky Dogs op Facebook.

Marion Vervoort & Egbert Derix

18 augustus om 15:00 - 18:00

Marion Vervoort (America, 1980) is zangeres en liedschrijver. Ze gaat in 2021 een samenwerking aan met componist, pianist en arrangeur Egbert Derix. Samen schrijven ze aan het debuutalbum  Nachtvogel. Een knipoog naar het live-album Nightbird (1996) van een van haar muzikale helden, Eva Cassidy . De teksten worden geschreven in het Limburgs dialect. De prijs is inclusief twee consumptiebonnen. Voorproefje? https://youtu.be/asXdEndhJLA