Programma

Het Openluchttheater programmeert elk jaar opnieuw een aantal mooie voorstellingen. Soms voor de jeugd, soms voor volwassenen. We laten ons niet graag in een keurslijf duwen. Het zal je dan ook niet vreemd voorkomen dat we in één seizoen moeiteloos afwisselen tussen dialectmuziek, kindertheater, west coast rouckmuziek en folk. Kijk eens bij onze theaterposters.

Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates voor het komende theaterseizoen. Let op, we programmeren niet een jaar rond. Het kan dus zo maar zijn, dat er volgende week 3 voorstellingen aan ons programma worden toegevoegd. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

De Tijdreizigers

11 juni om 15:00 - 18:00

Nard Reijnders (alt en sopraan sax, (bas)klarinet, accordeon, zang) en Edwin Schimscheimer (piano, gitaar, zang) hebben voor het nieuwe theaterseizoen de sopraan Maaike Widdershoven uitgenodigd om met hen samen op reis te gaan. Dit keer een reis met een mooie missie. Het drietal wil door middel van muziek de vrede vieren. Muziek verbindt en verbroedert. Door de eeuwen heen zijn er geweldige stukken geschreven die met vrede (en helaas dus ook met oorlog) te maken hebben. Nard, Edwin en Maaike zullen die op hun eigen wijze met het publiek delen. Het bijzondere aan de Tijdreizigers is dat ze, naast het bespelen van meerdere instrumenten, tevens alle drie zowel hun wortels in de lichte als wel in de klassieke muziek hebben. [Verder lezen...]

Decennium

17 september om 15:00 - 18:00

Meer informatie volgt...